YLEISET EHDOT

Yleistä

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jotka asiakas tekee MEN Varaosa Oy:n verkkokaupassa.

Käyttämällä palvelua www.MENVaraosat.fi ja/tai www.MaksIs.fi ja/tai tekemällä tilauksen hyväksyt tässä esitetyt ehdot. Varmista ennen tilauksen tekemistä, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot. Laskutustilin voidaan myöntää ainoastaan hyviä luottotietoja omaaville yrityksille ja yksityisille henkilöille, kuitenkin vain 20 vuotta täyttäneille. Pyytämällä laskutustiliä, hyväksyt luottotietojen tarkistuksen.

Tuotteiden tai palveluiden esiintyminen sivustolla www.MENVaraosat.fi ja wwwMaksIs.fi tiettynä aikana ei tarkoita tai takaa, että kyseisiä tuotteita tai palveluita olisi aina saatavilla. Pidätämme oikeuden tuotteen lakkauttamiseen milloin tahansa.

Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Tilaukseen sovelletaan ehtoja, jotka näkyvät sivustolla tilauksen tekemisen hetkellä.

Hinnat ja toimituskulut

Palvelussa näkyvät hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja.

Toimituskulut ovat aina tilauksen koosta tai painosta riippuvia. Kunkin toimitustavan kulut on ilmoitettu selkeästi maksuvaiheessa. Jos emme pysty toimittamaan tilausta kokonaisuudessaan vaan joudumme jakamaan sen osiin, hinta määräytyy postin hinnaston mukaan ja maksimi pakkauskokojen mukaan. Hinnat voivat vaihdella.

Tilaaminen / sopimuksen solmiminen

Voit tehdä tilauksen verkkosivustolla selkeät tilaukset suoritetaan samaantien, mutta asiakaspalvelua vaativissa tilaanteissa edetään vastaavien tapausten jonon mukaan.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen, jos olet antanut meille oikean sähköpostiosoitteen. Jos emme jostain syystä pysty toteuttamaan tilaustasi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Jos olemme jo saaneet maksun kyseisenlaisesta tilauksesta, pyrimme palauttamaan kyseessä olevan summan samalla tavalla, jota käytettiin maksun suorittamiseen. Jos vaihtoehtoiset järjestelyt ovat jostain syystä välttämättömiä, MEN/MaksIs edustaja ottaa sinuun yhteyttä maksun palauttamiseksi.

Toimitus

MEN Varaosat ja Maksis.fi noudattaa äärimmäistä huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja käsittelyssä. Lähetettäessämme tuotteet tarkistetaan ennen pakkaamista ja tuotteet tulee toimitustilauksen mukaisesti Postin välityksellä perille.

MEN Varaosat ja MaksIs.fi käsittelee tilaukset heti ja toimittaa mahdollisimman pian kuljetusyhtiön noudettavaksi. Pyrimme toimittamaan tilaukset 2–6 arkipäivässä tilausvahvistuksesta. Toimitamme myös joitakin tehdastilauksia ja tilauksia meidän kauemmista varastoista, näissä tapauksissa otamme heti yhteyden ja ilmoitamme poikkeavasta toimitusajasta tai poikkeavista ehdoista. Esimerkiksi erikoistilauksilla, tehdastilauksilla tai joidenkin alkuperäisten osien tilauksissa ei ole palautusoikeutta, palautusoikeutta ei ole myöskään poistotuotteilla ja alennustuotteilla on. Yhteys toteutetaan poikkeuksetta sähköpostin, Facebookin tai muun ohjelmiston välityksellä, jotta kaikilla osapuolilla on tosite viestinvaihdosta.

Tilauksen peruuttaminen, palautus takuehdot

Voit peruuttaa tai palauttaa tilauksen tilauspäivästä lähtien ja viimeistään 14 päivää tilattujen tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Sen jälkeen kun olemme käsitelleet palautusta, hyvitämme tuotteen hinta ja toimituskuluja. Palautettavista tuotteista tarvitsemme kirjallisen ilmoituksen etukäteen sähköpostilla [email protected], jossa on tilaajan nimi ja osoite, palautettavan osan numero, määrä ja syy jos tuotteen pakkausta on avattu, tilinumero johon siirretään hyvitystä.

MEN Varaosat Oy tai Maksis.fi ei vastaa varaosien sopivuudesta autoonne, pyydämme varmistamaan tuotteen sopivuuden ennen tilausta asennetun osan numerolla tai muilla tavoin. Myös tuotteiden selityksissä olevat alkuperäisnumerot ja muiden tuottajien vastaavat numerot eivät aina pidä paikkansa, joten pyydämme varmistamaan kuvasta, koon perusteella tai muista lähteistä kyseisen tuotteen sopivuudesta.

Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, ilmoita asiasta viipymättä sähköpostilla ja palauta tuote. Todentaessamme sen vialliseksi palautamme suorituksen mainitsemallenne tilille, heti todentamisen päivänä. Jos tuote todetaan toimivaksi käsittelemme sen normaalina palautuksena jos tuote ja pakkaus ovat myyntikuntoisia.

Jos tuote on asennettu ja todettu vialliseksi sen jälkeen, kyseessä on takuutapaus, tuote palautetaan tehtaalle vian/syyn todennettavaksi ja toimimme sen jälkeen tehtaan päätöksen mukaan.

Tässä eritellyt ehdot eivät rajoita sovellettavissa olevia lakisääteisiä oikeuksia.

Maksutavat

Tuotteet on maksettava aina enne tilauksen käsittelyä, paitsi laskutusasiakkaat. Maksutavat ovat Klarna lasku, Luottokortti, PayPal, Pankkisiirto.

Maksuviive

Jos maksat laskulla, seuraavassa kuussa tai erissä eikä maksua suoriteta eräpäivään mennessä, ensimmäisestä muistutuksesta veloitetaan huomautusmaksu 20€ ja sen jälkeen huomautusmaksu 15€ huomautusta kohden. Jos velka pysyy erääntyneenä vähintään yhden muistutuksen jälkeen, koko loppuvelka erääntyy välittömästi maksettavaksi.

Muut

Toimimme ainoastaan sähköpostin välityksellä ja toimitamme myös kaikki ilmoitukset ja laskut vain sähköpostin välityksellä.

Olet velvollinen ilmoittamaan MEN Varaosat Oy:lle oikean postiosoitteen sekä sähköpostiosoitteesi muuttumisesta.