Tilauksen peruuttaminen, palautus ja takuehdot

Voit peruuttaa tai palauttaa tilauksen tilauspäivästä lähtien ja viimeistään 14 päivää tilattujen tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Sen jälkeen kun olemme käsitelleet palautusta, hyvitämme tuotteen hinta ja toimituskuluja. Palautettavista tuotteista tarvitsemme kirjallisen ilmoituksen etukäteen sähköpostilla [email protected], jossa on tilaajan nimi ja osoite, palautettavan osan numero, määrä ja syy jos tuotteen pakkausta on avattu, tilinumero johon siirretään hyvitystä.

MEN Varaosat Oy ei vastaa varaosien sopivuudesta autoonne, pyydämme varmistamaan tuotteen sopivuuden ennen tilausta asennetun osan numerolla tai muilla tavoin. Myös tuotteiden selityksissä olevat alkuperäisnumerot ja muiden tuottajien vastaavat numerot eivät aina pidä paikkansa, joten pyydämme varmistamaan kuvasta, koon perusteella tai muista lähteistä kyseisen tuotteen sopivuudesta.

Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, ilmoita asiasta viipymättä sähköpostilla ja palauta tuote. Todentaessamme sen vialliseksi palautamme suorituksen mainitsemallenne tilille, heti todentamisen päivänä. Jos tuote todetaan toimivaksi käsittelemme sen normaalina palautuksena jos tuote ja pakkaus ovat myyntikuntoisia ja palautuneet 14 päivän sisällä. Jos 14 päivää on ehtinyt kulua palautamme tuotteen ostajaalle, ostajan kuljetuskustannuksella.

Jos tuote on asennettu ja todettu vialliseksi sen jälkeen, kyseessä on takuutapaus, tuote palautetaan tehtaalle vian/syyn todennettavaksi ja toimimme sen jälkeen tehtaan päätöksen mukaan.

Kaikilla tuotteilla on vuoden takuu, emme kuitenkaan korvaa työkustannuksia.

Tässä eritellyt ehdot eivät rajoita sovellettavissa olevia lakisääteisiä oikeuksia.