Hinnat ja toimituskulut

Palvelussa näkyvät hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja.

Toimituskulut ovat aina tilauksen koosta tai painosta riippuvia. Kunkin toimitustavan kulut on ilmoitettu selkeästi maksuvaiheessa. Jos emme pysty toimittamaan tilausta kokonaisuudessaan vaan joudumme jakamaan sen osiin, hinta määräytyy postin hinnaston mukaan ja maksimi pakkauskokojen mukaan. Hinnat voivat vaihdella. Ylisuuret tuotteet emme toimita minkään kuriirin toimituksella. Sellaiset tuotteet kuin 60L tai suurempia nestemääriä, renkaita, pelti osia tai laitteita/työkoneita. Sellaiset tuotteet kuitenkin voi hakea meidän varastolta tai sopia erilliskuljetuksesta josta lasutamme ensin etukäteen. 

Tilaaminen / sopimuksen solmiminen

Voit tehdä tilauksen verkkosivustolla selkeät tilaukset suoritetaan samaantien, mutta asiakaspalvelua vaativissa tilaanteissa edetään vastaavien tapausten jonon mukaan.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen, jos olet antanut meille oikean sähköpostiosoitteen. Jos emme jostain syystä pysty toteuttamaan tilaustasi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Jos olemme jo saaneet maksun kyseisenlaisesta tilauksesta, pyrimme palauttamaan kyseessä olevan summan samalla tavalla, jota käytettiin maksun suorittamiseen. Jos vaihtoehtoiset järjestelyt ovat jostain syystä välttämättömiä, MEN/MaksIs edustaja ottaa sinuun yhteyttä maksun palauttamiseksi.

Toimitus

MaksIs noudattaa äärimmäistä huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja käsittelyssä. Lähetettäessämme tuotteet tarkistetaan ennen pakkaamista ja tuotteet tulee toimitustilauksen mukaisesti kuriirin välityksellä perille.

MaksIs käsittelee tilaukset heti ja toimittaa mahdollisimman pian kuljetusyhtiön noudettavaksi. Pyrimme toimittamaan tilaukset 2–6 arkipäivässä tilausvahvistuksesta. Toimitamme myös joitakin tehdastilauksia ja tilauksia meidän kauemmista varastoista, näissä tapauksissa otamme heti yhteyden ja ilmoitamme poikkeavasta toimitusajasta tai poikkeavista ehdoista. Esimerkiksi erikoistilauksilla, tehdastilauksilla tai joidenkin alkuperäisten osien tilauksissa ei ole palautusoikeutta, palautusoikeutta ei ole myöskään poistotuotteilla ja alennustuotteilla. Yhteys toteutetaan poikkeuksetta sähköpostin, Facebookin tai muun ohjelmiston välityksellä, jotta kaikilla osapuolilla on tosite viestinvaihdosta.